- тим на вистински професионалци -

 • ние сме MegaStar PR
 • создадени за креативност
 • фокусирани на стратегија

За нас

Ние сме тим на креативци, дизајнери и девелопери кои работат и функционираат за едно за да изградат нешто убаво.

За нас

„Мегастар Продукција“  е приватна продукциска куќа од Охрид која ги врши следните услуги:

 • Маркетинг услуги
 • Односи со јавност
 • Производство на телевизиска програма
 • Снимање видео реклами
 • Маркетинг услуги
 • Маркетинг услуги

 • Односи со јавност

 • Производство на телевизиска програма

 • Снимање видео реклами

 • Настани

Последно сработено

Кампања ЕУ за тебе во Охрид

Кампања за презентирање на резултатите од проектите на ЕУ. Изработка на видео реклами и нивно емитување на локални и национални телевизии.

Тим

Ние сме мали, пријателски и многу креативни. Ние правие убави и креативни дигитални решенија за нашите клиенти.

Љупчо Таневски
Директор и сопственик

Татјана Маленкова
тв лице / дел од креативниот тим

Весна Баштованска
тв лице / дел од креативниот тим

Арбен Демироски
фото / видео / дел од креативниот тим

Контакт

Ако имате проект што би сакале да дискутирате, oова е најлесниот начин како да  стигнете до нас.Контакт инфо
Охрид 6000 – Македонија
+389 75 33 33 75